VP-voetbalkantine: ‘Ondanks fiasco bij Ajax, nestelt AZ zich in de top-drie’ – VoetbalPrimeur.nl


VoetbalPrimeur.nl

VP-voetbalkantine: 'Ondanks fiasco bij Ajax, nestelt AZ zich in de top-drie'
VoetbalPrimeur.nl
De verkoop van Weghorst en Jahanbakhsh hebben ze niet goed opgevangen, en ik vind ze duidelijk slechter dan vorig seizoen. Nu Van Persie 100% fit is bij Feyenoord gaan zij gewoon 3e worden. 4e is hoogsthaalbaar voor AZ, maar ze moeten absoluut …Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
VP-voetbalkantine: ‘Ondanks fiasco bij Ajax, nestelt AZ zich in de top-drie’ – VoetbalPrimeur.nl


VoetbalPrimeur.nl

VP-voetbalkantine: 'Ondanks fiasco bij Ajax, nestelt AZ zich in de top-drie'
VoetbalPrimeur.nl
De verkoop van Weghorst en Jahanbakhsh hebben ze niet goed opgevangen, en ik vind ze duidelijk slechter dan vorig seizoen. Nu Van Persie 100% fit is bij Feyenoord gaan zij gewoon 3e worden. 4e is hoogsthaalbaar voor AZ, maar ze moeten absoluut …Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE!! EN WIN EEN AZ-SHIRT!!!