Fit Fortuna op zoek naar stabiliteit tegen AZ – De Limburger

Fit Fortuna op zoek naar stabiliteit tegen AZ  De Limburger

De afspraken nakomen en daarmee AZ het voetballen beletten. Dat is wat René Eijer vrijdagavond wil zien. Hij kan daarbij beschikken over een nagenoeg fitte.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Fit Fortuna op zoek naar stabiliteit tegen AZ – De Limburger

Fit Fortuna op zoek naar stabiliteit tegen AZ  De Limburger

De afspraken nakomen en daarmee AZ het voetballen beletten. Dat is wat René Eijer vrijdagavond wil zien. Hij kan daarbij beschikken over een nagenoeg fitte.Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE!! EN WIN EEN AZ-SHIRT!!!