Personeel AZ Delta ongerust over besparingen van 13 miljoen euro – Het Nieuwsblad

Personeel AZ Delta ongerust over besparingen van 13 miljoen euro  Het Nieuwsblad

De vakbonden voerden donderdag actie aan de verschillende campussen van het AZ Delta. Het ziekenhuis moet dertien miljoen euro besparen en dat zorgt …Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Personeel AZ Delta ongerust over besparingen van 13 miljoen euro – Het Nieuwsblad

Personeel AZ Delta ongerust over besparingen van 13 miljoen euro  Het Nieuwsblad

De vakbonden voerden donderdag actie aan de verschillende campussen van het AZ Delta. Het ziekenhuis moet dertien miljoen euro besparen en dat zorgt …Formule1 Volg MAX VERSTAPPEN op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel RED BULL SHIRT!! Formule1


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE!! EN WIN EEN AZ-SHIRT!!!