‘Feyenoord wil oude bekende Muamer Tankovic terug naar de Eredivisie halen’

Feyenoord heeft interesse in voormalig AZ-speler Muamer Tankovic. Dit weet het Twitteraccount Feyenoord Transfermarkt te melden. Ze schrijven: “Feyenoord verkent tijdens de coronacrisis de Scandinavische ‘low market’. Een verrassende naam die voorbij komt voor de linksbuitenpositie: Muamer Tankovic. De bij AZ geflopte transfervrije speler van Hammarby beleefde dit seizoen een wederopstanding: 14 goals – 7 […]

The post ‘Feyenoord wil oude bekende Muamer Tankovic terug naar de Eredivisie halen’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE!! EN WIN EEN AZ-SHIRT!!!